FRASES YOUTUBE 3   Twitter icon 770x769   aeea6776b13013768e4b6111976ead2a icono cuadrado flickr by vexels  instagram

Uned Denia
header1

EL CENTRE ASSOCIAT A LA UNED DE DÉNIA IMPARTIX A BENIARBEIG UN CURS DE PREVENCIÓ DE CONDUCTES ADDICTIVES PER A PARES I MARES

Amb el títol Ensenya’ls a decidir, el Centre Associat a la UNED de Dénia ha desenvolupat durant estes darreres dues setmanes un curs de prevenció en conductes addictives per a pares i mares. La iniciativa ha estat organitzada per l’Ajuntament de Beniarbeig, amb el patrocini de la Diputació d’Alacant.

Pel Centre Cultural de Beniarbeig han passat la pedagoga Lorena Pérez i la psicòloga Dolores Martínez, que han impartit quatre xerrades on s’han tractat què són les drogues i per a què serveix la prevenció, identificant factors de riscs i prevenció. A més a més s’han plantejat activitats d’habilitats de comunicació i sobre com abordar l’afecte amb els nostres fills i filles.

Taller de Coeducació

També a Beniarbeig, però al col•legi Benicadim, el Centre Associat a la UNED de Dénia ha organitzat esta propera setmana un taller de coeducació. De dilluns a divendres s’impartiran quatre tallers diaris per a xiquets de primer a sisé de Primària. Tant este taller com el curs Ensenya’ls a decidir han sigut iniciatives de l’Observatori d’Igualtat de la UNED de Dénia.

La noticia en els mitjans de comunicació:

TV Dénia

Las Provincias

La Verdad

HomeEventos y NoticiasEL CENTRE ASSOCIAT A LA UNED DE DÉNIA IMPARTIX A BENIARBEIG UN CURS DE PREVENCIÓ DE CONDUCTES ADDICTIVES PER A PARES I MARES
Identificarse

Login

Usuario
Password *
Recordarme