FRASES YOUTUBE 3   Twitter icon 770x769   aeea6776b13013768e4b6111976ead2a icono cuadrado flickr by vexels  instagram

Uned Denia
header1

VORA 400 ESCOLARS PARTICIPEN EN LA SEGONA PART DEL TALLER "HABILITATS SOCIALS" QUE ORGANITZA PREVENCIÓ D'ADDICIONS

Vora 400 escolars participen en la segona part del taller ‘Habilitats Socials’ que organitza Prevenció d’Addiccions

Dénia (14.04.2015).- La Regidora de Benestar Social, a través de l’àrea de Prevenció d’Addiccions, i en col·laboració amb el Centre Associat de la UNED a Dénia, ha organitzat durant este curs escolar la dotzena edició del taller’ Habilitats Socials’ dirigit a l’alumnat de 6é de Primària dels centres educatius de Dénia, la Xara i Jesús Pobre. Durant la setmana del 6 al 15 d’abril s’ha desenvolupat la segona fase del taller en 10 centres educatius, amb la participació de vora 400 alumnes. Hi participen els col·legis Alfa&Omega, Pou de la Muntanya, Llebeig, Montgó, Les Vessanes, Cervantes, Carmelitas, Pare Pere de Jesús Pobre i La Xara.

L’objectiu del taller és promoure, millorar i desenvolupar les competències, capacitats i habilitats socials dels escolars per tal d’aprendre a relacionar-se amb els altres, oposant-se a la pressió de grup, millorar l’autocontrol, augmentar l’autoestima, autoafirmar-se, desenvolupar l’empatia, millorar l’autoexpressió emocional i fomentar un ús del temps lliure favorable per a la salut.

Es realitza en xiquets d’11 i 12 anys perquè l’alumnat es troba en la preadolescència, època en què estan subjectes a importants canvis en el propi procés vital, estan a punt d’ iniciar-se en l’ensenyança secundària, incorporar-se al institut, conéixer nous amics i estar subjectes a noves influències i pressions.

El taller el desenvolupen la pedagoga Lorena Pérez i la doctora en Didàctica i Organització Escolar Mª Dolors Moreno, de la UNED de Dénia. És tracta d’una activitat dinàmica, atractiva i motivadora, que utilitza una metodologia grupal i participativa.

En acabar cada sessió, el professorat ompli un qüestionari amb l’objectiu per poder avaluar la incidència de l’activitat i la seua utilitat pràctica.

 

La noticia en los medios:

Las Provincias

TV Dénia

Dénia.com

Ajuntament de Dénia

Déniadigital.es

HomeEstudiantesActualidadActualidadVORA 400 ESCOLARS PARTICIPEN EN LA SEGONA PART DEL TALLER "HABILITATS SOCIALS" QUE ORGANITZA PREVENCIÓ D'ADDICIONS
Identificarse

Login

Usuario
Password *
Recordarme